Bizalom

Sokan mondják, a lényeg az elengedés. Én azt tapasztalom, a félelem és a bizalmatlanság nem olyan dolgok, mint egy lufi, amit egy apró mozdulattal elengedsz és máris repül a kék ég felé. A félelem ezernyi csáppal kapaszkodik beléd. Energiája a fogantatásod pillanatától átjárja a sejtjeidet. Kőkemény küzdelmet kell vele folytatnod nap mint nap…

Egyensúlyban

A gondolatok, érzések és tettek csak akkor nyernek értelmet, csak akkor nevezhetőek tudatosnak, teremtőnek, ha a szeretet szemüvegén keresztül éljük meg. Ha merünk mozgásban maradni, érezni, gondolni, szólni, cselekedni, de tisztában vagyunk azzal, mi az egyensúlyi állapot és törekszünk arra, hogy ahhoz hűségesek maradjunk.

Érzések az Örökkévalóságnak

Minden gondolatoddal és minden érzéseddel teremtesz. Minden pillanatban. A gondolataid, érzéseid energiaként “leválnak” rólad és időtlenül vándorolnak az univerzum terein át. De sohasem hagynak el téged. Minden gondolatod és érzésed egy láthatatlan energiaszálon át kötődik hozzád.

Annak, amit kimondotok: súlya van

Azt hiszitek, szerettek? Csak próbáltok szeretni… De hát itt vagytok a Földön, és itt, a Földön kell mindent megvívnotok. Itt és most, ebben az alakban. Nem számít, hogy korábban kik voltatok, hány életetek volt, hányszor küzdöttetek. Mindig az számít, amiben vagytok! Emlékezhettek, kalandozhattok az emlékek között, levonhatjátok a tanulságokat, de soha nem léphetitek meg ugyanazt.

Belső békénk alapja: a jelen-lét

Az Univerzumban minden élőlénynek feladata, hogy áramoltassa, mozgásban tartsa az energiát, azaz részt vegyen a teremtés folyamatában. Mivel mindannyian egyedi energetikai rendszerrel rendelkezünk, más-más módon áramoltatjuk és lépünk kölcsönhatásba az Univerzum energiáival. Ahány ember, annyi új színárnyalat az energiák színkavalkádjában.

A benned élő múlt

Lehet, hogy azt gondolod, már megbocsátottál, vagy egyszerűen azt hiszed, már nem érdekel. Pedig az energia ott van és ott is marad mindaddig, amíg meg nem változtatod. Alakítsd át magadban ezt az emlékképet, például úgy, hogy belemész ebbe a múltbéli élménybe, felidézed a körülményeket, érzéseket és ha ez megvan, elkezded átalakítani.

A szeretet sosem akar

A változás egy teremtési folyamat. De a teremtés kulcsszava nem az, hogy: AKAROM. Hanem az, hogy: SZERETLEK. Nem attól változol, hogy meg akarsz változni, hanem attól, hogy megéled a szeretetet. A szeretet energiája végzi el a változás munkáját, nem az, hogy te hatni akarsz magadra, a környezetedre.

Változás

Az univerzum gondolatai benned kelnek életre. Azt érzed, amit az univerzum érez. Létezésed minden pillanatában. Ez az egyetlen valóság, az egyetlen „igazság“, amit fel kell fedezned. Így hát miért akarnál megváltozni? Vagy miért akarnád a környezetedet megváltoztatni?